GDPR - Dataskyddsrättslig information

Dataskyddsrättslig information - GDPR

Efterföljande dataskyddsrättslig information gäller för behandling av personuppgifter som genomförs av FK Athlet

Friidrottsklubben FK Athlet har personlig information på aktiva och nyligen avslutade medlemmar.

Informationen kommer från Sportadmin samt Idrottonline som är de system där vi lagrar information om våra medlemmar. Den personliga informationen används bl.a för aktivitetsstöd, fakturering samt utskick om olika arrangemang.

De nya reglerna som kommer med GDPR gör att man måste se över var och hur personlig information sparas och vem som har tillgång till den. FK Athlet har därför vidtagit följande åtgärder.

-         Vi har gått igenom medlemsregistret och sett till att vi har relevant och uppdaterad information kvar.

-         Vi har tagit bort information på personliga datorer och har samlat informationen på Sportadmin och Idrottonline endast för berörda inom styrelsen.

Om du skulle vara missnöjd med vår behandling av dina personuppgifter så får du gärna kontakta oss på This is a mailto link så ska vi göra vårt bästa för att tillmötesgå dina synpunkter.

Partners 2021

Sparbanken Skåne